مقدمه: صمغ گوآر را از دانه های گیاه گوآر می سازند که در کشور ما و همچنین بازارهای خارجی تقاضای بسیار زیادی دارد. ای ماده عمدتا در صنایع غذایی، صنایع دارویی، لوازم آرایشی و بهداشتی، صنعت چاپ و کاغذ، صنایع نساجی، صنایع شیمیایی و پتروشیمی و ... کاربرد فراوان دارد. صنایع غذایی: کاربرد این ماده در این صنایع به عنوان عامل ژل کننده، ویسکوز دهنده وافزاینده غلظت، عامل کلودینگ و چسباننده و پایدار کننده و گاه جهت حفظ رطوبت موجود در فیبرهای محصول می باشد. نظیر کارخانجات تولید بستنی، نوشیدنی، عصاره، شیرهای طعم دار، شیر کاکائو، پودینگ، مربا، ژله، نان، بیسکویت، سوسیس، ژامبون، مایونز، ماکارونی و..... صنایع دارویی: کاربرد این ماده به عنوان عامل سوسپانسیون کننده محلولها، عامل چسباننده و متلاشی کننده قرصها و محصولات جامد می باشد. نظیر کارخانجات تولید کرم، خمیر دندان، شامپو، نرم کننده و ژل و خمیر ریش و داروهای خوراکی، صابون مایع و...... همچنین از این ماده در صنایع کاغذ سازی، نساجی، رنگ سازی و ساخت مواد منفجره و حشره کشها و صنعت نفت و پتروشیمی استفاده میشود.
فهرست مطالب:
- مقدمه
- معرفی گیاه گوار
- ترکیبات شیمیایی صمغ گوار
- ویژگیهای صمغ گوار
- شرایط نگهداری گوار
- بررسی جایگاه صنعتی
- فرایند و روش تولید
- نمودار فرایند تولید صمغ گوار
- خصوصیات فیزیکی و شیمیایی
- کاربرد و مصارف
- لیست تجهیزات و ماشین آلات
- تجزیه و تحلیل هزینه ها(جهت تولید 500 کیلو صمغ در روز):
- سوله
- تعداد کارکنان
- زمین و ساختمان
- تجهیزات و ماشین آلات
- سرمایه ثابت
- سرمایه لازم برای یک ماه کار
- سرمایه لازم برای سه ماه کار
- جمع کل سرمایه
- هزینه تولید سالیانه
- دریافت سالیانه
- سود سالیانه
- میزان برگشت سرمایه (بازدهی)
- نقطه سر به سر
فرمت فایل: DOC word (قابل ویرایش) تعداد صفحات: 11