طرح توجیهی و کارآفرینی

دانلود انواع طرحهای توجیهی، پروژه های کارآفرینی و آموزشی

طرح توجیهی و کارآفرینی

دانلود انواع طرحهای توجیهی، پروژه های کارآفرینی و آموزشی

۱۶ مطلب در مرداد ۱۳۹۲ ثبت شده است

۳۰
مرداد


چکیده: بیشتر طراحان وب از نقطه نظر نگاه خود به طراحی وب می پردازند، آنها علاقمند هستند که خودشان را با استعارات مشخص و با تبلیغات فراوان نشان دهند. به هر جهت اینترنت برای شما ایجاد تجارت ونیز قابلیتی برای ارتباط نزدیک ارائه می دهد . کاربران میتوانند اطلاعات و محصولاتی را که در خور نیازشان میباشد را پیدا کنند. در این دوره شما با انواع ابزار های طراحی آشنا خواهید شد و به طبیعت آنها نیز پی خواهید برد . اینترنت معمولی ترین رسانه واسطه ای است که کاربر را آماده میسازد که تصمیم بگیرد که چه اطلاعاتی را میخواهد و باید برای رسیدن به آن به کجا مراجعه کند. این امر باعث میشود که بر خلاف رسانه های انتشاری، اینترنت یک رسانه تبادلی ( دو طرفه ) تلقی شود. اکثراً رسانه ها تاثیر گذار هستند و هدف آنها ایجاد علاقه کافی است تا اینکه که سرانجام بتواند تبادل مطلوب راانجام دهند. ماهیت خواندن یک مجله و یا دیدن برنامه های تلویزیون ذاتی و بالفطره نیست و معمولاً کار انفرادی است. در اصل عمل خواندن مطبوعات یا تماشای برنامه های تلویزیونی بالفطره عملی تبادلی نیست و در حقیقت بین عمل خواندن یا تماشای تلویزیون با عمل تبادل تفاوت وجود دارد. تنها تبادل انجام شده در مورد خوانندگان و بینندگان ، گرفتن اطلاعات از طریق خواندن یک کتاب یا مجله یا تماشای برنامه تلویزیون است. ( بصورت یک طرفه) بنابراین ایجاد اطلاعات جهت رسانه های گروهی به راهکارهای متفاوت تری نسبت به ایجاد اطلاعات مربوط به اینترنت نیاز دارد. مشاهدات بی عیب اینترنت مانند ثبت رویداد بر روی مرورگر وب ،دلالت بر درخواست کاربران و واکنش سرور دارد. به عبارت دیگر انجام یک داد و ستد و تبادل می باشد.

فصول مطالب:

  • فصل اول: کلیـات و سـوابـق
  • فصل دوم: تحلیل صنعت
  • فصل سوم: شرح فعالیت کارآفرینانه
  • فصل  چهارم: تولید
  • فصل پنجم: بازاریابی
  • فصل ششم: سازماندهی
  • فصل هفتم : محاسبات مالی طرح
  • فصل هشتم: ریسک پذیری
  • منابع و مآخذ
...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 92


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

۳۰
مرداد


چکیده : آگاهی از نوع کالا و خصوصیات کلی و کاربرد آن ما را به شناخت و جایگاه این صنعت راهنمایی می کنند. به منظور شناخت انواع مختلف شلنگها و کاربرد های آن لازم است ویژگیها و مشخصات فنی آن ها مورد بحث و بررسی قرار گیرد که در این راستا شناسایی استانداردهای طی و جهانی از اهمیت خاصی برخوردار می باشند. تعیین جایگاه محصولات مذکور در این سایه انواع شلنگهای موجود (کالای رقیب) نیز می تواند در زمینه تحقق هر طرحی اهمیت داشته باشد که لازم است در بررسیهای اولیه مربوط به آن مورد توجه قرار گیرد. انجام مطالعات بازار و بررسی ماهیت محصول از جهت مصارف داخلی و پتانسیل صادراتی نیز می تواند در راهگشای مطمئنی برای انجام مطالعات دقیقتر و در نهایت احداث چنین واحدهای باشد که به دلیل مستقل بودن طرح از زمان و مکان تنها ملاحظات کلی مربوط به آن ها مدنظر خواهد بود .

فهرست مطالب:

  • فصل اوّل
  • کلّیات و سوابق
  • معرفی اجمالی پروژه
  • معرفی محصول
  • سوابق تولید
  • کاربرد محصول
  • مصرف کنندگان
  • بررسی نیاز جامعه
  • فصل دوم
  •  طراحی تولید
  • فرآیند تولید
  • نمودار فرآیند تولید
  • مواد اولیه و منابع تهیه آن
  • ابزار و ماشین آلات مورد نیاز و منابع تأمین
  • برنامه زمان بندی اجرای طرح
  • جایابی و محل اجرای طرح
  • فصل سوم
  •  نیروی انسانی
  • نیروی انسانی مورد نیاز طرح
  • شرح وظایف پرسنل
  • حقوق و دستمزد(شرح و وظایف)
  • سازماندهی نیروی انسانی
  • فصل چهارم
  • زمین و ساختمان های مورد نیاز
  • زمین مورد نیاز طرح
  • ساختمان های اداری، رفاهی و خدماتی
  • ساختمان واحد تولید
  • هزینه های ساختمان سازی
  • هزینه های محوطه سازی
  • پلان طرح
  • فصل پنجم
  •  انرژی و تأسیسات
  • تاسیسات حرارتی
  • تاسیسات برودت(سرمایش)
  • برق
  • آب
  • سوخت
  • فصل ششم
  •  محاسبات مالی طرح
  • برآورد سرمایه ثابت طرح
  • برآورد سرمایه در گردش
  • نحوه سرمایه گذاری
  • هزینه تولید سالیانه طرح
  • محاسبه هزینه حقوق و دستمزد
  • محاسبه هزینه انرژی
  • هزینه استهلاک
  • هزینه های ثابت و متغییر تولید
  • محاسبه نفطه سربسر تولید
  • محاسبه ی قیمت تمام شده ی محصول
  • محاسبه ی قیمت فروش محصول
  • ارزش افزوده ناخالص طرح
  • ارزش افزوده خالص طرح
  • محاسبه ی دوره برگشت سرمایه
  • توجیه اقتصادی طرح
  • منابع و مآخذ
  • فهرست جداول , نقشه ها , نمودارها
...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 86


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

۳۰
مرداد

چکیده: ایجاد فرصت های شغلی، کسب درآمدهای ارزی، بالا بردن سطح اقتصادی کشور، بالا بردن دانش فنی و مهارت های علمی در بخش صنعت و یا بخش های دیگر جامعه و هزاران اهداف دیگر از اهداف اصلی دولت برای قطع نیازهای خود به جوامع و دولت های دیگر می باشد و نیل به این اهداف مشارکت همه جانبه مردمی را می طلبد و تشویق برای سرمایه گذاری و حمایت دولت از مهمترین روش های میل به این اهداف می باشد. با توجه به این توضیحات ما نیز به سهم خود در اجرای طرح های اشتغال زا و همچنین برای قطع نیاز به کشورهای بیگانه خود را مسئول دانسته  و امیدواریم بتوانیم در اجرای این اهداف سهمی داشته باشیم تا در پیشگاه خداوند جوابگو باشیم.

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • فصل اول کلیات سوابق
  • مشخصات متقاضیان طرح
  • الف)حقیقی
  • ب)حقوقی
  • معرفی اجمالی پروژه
  • معرفی محصول
  • سوابق تولید
  • مصرف کنندگان
  • موارد کاربرد
  • برسی نیاز جامعه به محصول
  • فصل دوم:طراحی تولید
  • فرایند تولید
  • نمودار فرایند تولید
  • ابزار و ماشین الات مورد نیاز و منابع تامین ان
  • طرح استقرار ماشین الات
  • مواد اولیه ومنابع تامین انها
  • ظرفیت تولید
  • برنامه زمان بندی اجرای طرح
  • جابجائی ومحل اجرای طرح
  • فصل سوم: نیروی انسانی
  • نیروی انسانی مورد نیاز
  • شرح وظایف پرسنل
  • حقوق و دستمزد
  • سازماندهی نیروی انسانی
  • فصل چهارم:زمین وساختمانهای مورد نیاز
  • زمین مورد نیاز
  • ساختمانهای تولید
  • ساختمانهای خدمات اداری و پشتیبانی
  • هزینه های محوطه سازی
  • هزینه های ساختمان سازی
  • پلان طرح
  • فصل پنجم :انرژی و تاسیسات
  • اب
  • برق
  • سوخت
  • ارتباطات
  • هزینه های سرمایه ای تامین انرژی
  • هزینه های مصرفی انرژی
  • تاسیسات برودتی
  • تاسیسات حرارتی
  • وسایل حمل و نقل
  • وسائل اطفاء حریق و تهویه
  • فصل ششم: محاسبات مالی طرح
  • سرمایه کل و منابع تامین ان
  •  محاسبه سرمایه ثابت طرح
  • محاسبه سرمایه در گردش طرح
  • محاسبه هزینه های تولید سالانه
  • محاسبه هزینه مواد ائولیه مورد نیاز
  • محاسبه حقوق و دستمزد
  • محاسبه هزینه انرژی مصرفی
  • محاسبه هزینه های تعمیرات ئ نگهداری
  • محاسبه هزینه استهلاک
  • محاسبه هزینه های ثابت و متغیر تولید
  • محاسبهقیمت تمام شده محصول
  • محاسبه قیمت فروش محصول
  • محاسبه سود نا خالص تولید
  • محاسبه سود خالص تولید
  • محاسبه نقطه سر به سر تولید
  • محاسبه دوره برگشت سرمایه
  • توجیه اقتصادی طرح
  • محاسبه نسبتهای طرح
  • فهرست جداول
...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 62


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

۲۳
مرداد


چکیده: بتا نفتول یکی از مهمترین مواد میانی رنگ های نساجی است که در ساخت مواد میانی مهم و برجسته دیگر به کار می رود که آن ها نیز به نوبه خود در تولید تعداد زیادی از رنگ های نساجی و مواد شیمیایی به کار می روند.

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • کاربرد و مصارف
  • خصوصیات فیزیکی و شیمیایی
  • فرایند و روش تولید
  • نمودار فرایند تولید بتا نفتول
  • لیست تجهیزات و ماشین آلات
  • تجزیه و تحلیل هزینه ها جهت تولید 100 کیلوگرم بتا نفتول در روز
با توجه به نوسانات نرخ تورم، کلیه هزینه ها بر حسب دلار محاسبه شده است.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 6


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

۲۳
مرداد


چکیده: ژلاتین یکی از پرمصرف ترین مواد پروتئینی کلوئیدی درصنایع غذایی، دارویی، پزشکی و نظامی است که درچهاردرجه متفاوت خوراکی، صنعتی، فوتوگرافی ودارویی تولید می شود. درصنایع غذایی درتهیه مارمالاد ها، ژله ها، شیرینی جات، بستنی ها و غیره به کارمیرود. که به آسانی در بدن جذب شده و به هضم سایر موادغذایی ازطریق تشکیل امولسیون با چربی ها و پروتئین ها کمک می نماید. همچنین ژلاتین به عنوان یک عامل شفاف کننده در نوشیدنی ها و آبمیوه جات و نیز در صنایع داروسازی برای تهیه کپسول های دارویی و قرصها به کار می رود. ژلاتین به طور تجارتی از استخوان های گاو تهیه می شود.

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • کاربرد و مصارف
  • بررسی جایگاه صنعتی
  • فرایند و روش تولید
  • نمودار فرایند تولید ژلاتین از استخوان
  • لیست تجهیزات و ماشین آلات
  • تجزیه و تحلیل هزینه ها
با توجه به نوسانات نرخ تورم، تجزیه و تحلیل هزینه ها بر اساس دلار آورده شده است.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 7


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

۲۳
مرداد


چکیده: مواد اولیه پس از ورود به واحد انبار ذخیره و آنگاه بطور جداگانه توزین ووارد تانکهای ذوب مربوطه ( چربی -سود -آب نمک ) می گردند .

عمل ذوب توسط بخار انجام می گیرد و مواد توسط پمپ های انتقال به دیگ پخت صابون انتقال می یابند در آنجا درجه حرارتی بین     100 – 80  درجه سانتی گراد ( بسته به نوع صابون و

فرمولاسیون  )  مدت 4 تا 5 ساعت حرارت دیده عمل پخت صابون نسبتا تکمیل گردد  پس از مرحله تولید چربی به صابون ‚ به علت اینکه جرم حجمی صابون پخته شده کمتر و گلیسیرین بیشتر است فاز پایینی که شامل گلیسیرین است تخلیه و فاز بالائی وارد خشک کن میگردد .فاز حاوی گلیسیرین که با نمک و…. آغشته است می تواند برای استهصال گلیسیرین مورد باز یابی قرارگیرد که چون عمل پر هزینه ایست معمولا به همان صورت اولیه برای استفاده به کارخانه های کود شیمیایی فروخته میشود .فاز وارد شده به خشک کن با از دست دادن رطوبت به صورت قطعات سفتی در آمده که پس از عبور از رنده مجددا خرد شده آنگاه در ذخیره می گردد . پس از آن وارد میکسر شده همراه  با اسنس و رنگ و دی اکسید تیتانیم سیلیکات سدیم مخلوت می گردد . آنگاه جهت اختلاط بیشتر که باعث بالا رفتن کیفیت صابون می شود از دستگاه تری رول که سه  غلتک افقی با حرکت در جهت مخالف است  استفاده  می شود .صابون پس از عبور از تری رول به صورت ورقه های نازک در آمده وارد دستگاه ماکارونی کن شده که در آن ‚ به صورت رشته های  باریکی در می اید .

فهرست مطالب:

  • ویژگی های فرایند ‚ نکات فنی و شرایط عملیاتی
  • ویژگی ها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظا هری
  • ویژگی ها مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ‚ طبقه بندی ‚ فرمول
  • چگونگی بسته بندی اجزا و قطات متشکل
  • حد استاندارد ملی و جهانی
  • چگونگی و میزان بکار گیری بعنوان کالا نهایی یا واسطه رومصرفی
  • ارائه دیدگاهای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغییرات
  • ارزیابی روشهای مختلف تولید و گزینش روش بهینه
  • روش نیمه پیوسته و مدرن
  • مسیر فرایند و نمودار گردش مواد
  • کنترل کیفیت محصول نهائی
  • جدول ماشین آلات
  • چارت نیروی انسانی
  • مساحت انبارها
  • کل زیر بنای ساختمان
  • اندازه گیری کلرید محتوی در صابون به روش تیتراسیون
  • جدول هزینه سالانه انرژی مصرفی
  • جدول خدمات نیروی انسانی
  • تأسیسات عمومی
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • هزینه ثبت قراردادها
  • برآورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش، کل سرمایه گذاری، میزان و شرایط اخذ و بازپرداخت وام بانکی و هزینه های مربوطه
  • هزینه های پیش بینی نشده
  • برآورد هزینه سالیانه تولید
  • هزینه سرمایه در گردش طرح
  • کل سرمایه گذاری
  • شرایط اخذ وام و کارمزد تسهیلات دریافتی
  • هزینه تعمیر و نگهداری
  • هزینه های استهلاک ، تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی و سایر موارد.
  • قیمت تمام شده محصولات
  • برآورد هزینه های ثابت و متغیر طرح
  • هزینه های متغیر تولید
  • محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار و تعیین میزان سود آوری طرح بر اساس قیمت فروش مستند در ظرفیت نهایی و تجربه و تحلیل مقایسه نتایج حاصله با کالای مشابه داخلی و قیمت سیف کالای خارجی
  • تعیین شاخص های اقتصادی از جمله ارزش افزوده، سهم منابع داخلی، نقضه سر به سر، نرخ و سالهای برگشت سرمایه، سرمایه گذاری سرانه، صرفه جویی ارزی.
  • برگشت سرمایه
  • سهم منابع داخلی
  • تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح
...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 83


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

۲۳
مرداد


خلاصه طرح: اکسید روی در ساخت مواد فراوانی در صنعت مانند پلاستیک، سرامیک، شیشه، سیمان، لاستیک (تایر اتومبیل)، نرم کننده، رنگها، مومها، چسب، غذاها، باتری و... استفاده می‌شود. پودر اکسید زینک کاربرد‌های فراوانی دارد. کاربرد‌های اصلی آن به صورت خلاصه ارائه می‌شود.بیشتر کاربرد‌ها از واکنش اکسید روی به عنوان ماده تشکیل دهنده سایر اجزای روی استفاده می‌کنند. کاربرد آن در علم مواد شامل ضریب شکست بالا، رسانایی حرارتی بالا، آنتی بیوتیک و مواد محافظ اشعه UV می‌باشد. به طریق مشابه به موادی مثل پلاستیک، سرامیک، شیشه، چوب، سیمان، رنگ، گریس، پماد، چسب، مهر، رنگ دانه، باتری، مدار به کار رفته در اطفاع حریق و بسیاری موارد دیگراستفاده می‌شود.

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • کاربرد و مصارف
  • بررسی جایگاه صنعتی
  • طبقه بندی
  • فرایند و روش تولید
  • روش مستقیم
  • روش غیر مستقیم
  • تولید اکسید روی از کلرید روی (روش منتخب)
  • لیست تجهیزات و ماشین آلات
  • تجزیه و تحلیل هزینه ها
با توجه به نوسانات نرخ تورم، تجزیه و تحلیل هزینه ها برحسب دلار آورده شده است.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 7


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

۱۷
مرداد


چکیده: اسید لاکتیک (2- هیدروکسی پروپانوئیک اسید) یک محصول حاصل از تخمیر ملاس می باشد که در طبیعت به وفور یافت می شود. این ماده، اسید اصلی و جزء ترکیبی شیر ترش (lactic acid) و جزء ترکیبی طبیعی خون و بافت ماهیچه ای حیوانات است. اسید لاکتیک با فرمول شیمیایی CH3-CHOH-COOH یکی از مهمترین مواد شیمیایی صنایع شیمیایی می باشد که در بسیاری از صنایع از جمله صنایع غذایی، آشامیدنی، پلاستیک، نساجی، چرم سازی، داروسازی و غیره بطور وسیع به کار برده می شود.

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • کاربرد و مصارف
  • بررسی جایگاه صنعتی
  • فرایند و روش تولید
  • لیست تجهیزات و ماشین آلات
  • تجزیه و تحلیل هزینه ها جهت تولید 300 تن اسید لاکتیک خوراکی در سال
با توجه به نوسانات نرخ تورم، تجزیه و تحلیل هزینه ها بر اساس دلار آورده شده است.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 6


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید



۱۵
مرداد


چکیده طرح: اسید فرمیک یا متانوئیک اسید که به جوهر مورچه معروف است، ساده‌ترین عضو گروه کربوکسیلیک اسیدها می‌باشد. فرمول شیمیایی آن HCOOH بوده و در طبیعت در نیش حشراتی مانند مورچه و زنبور یافت می‌شود. همچنین ترکیب عمده ماده گزش‌زا در برگ گزنه می‌باشد. ریشه لغوی فرمیک اسید از نام لاتینی مورچه (Formica) گرفته شده است. زیرا این ترکیب اولین بار از تقطیر تخریبی مورچه بدست آمد. اسید فرمیک، مایعی بی رنگ با بوی تند و بخاردار می باشد که چشم را می سوزاند. هم به عنوان اسید و هم به عنوان آلدئید عمل می نمایند. اسید فرمیک تجارتی در دو نوع 85 و 90 درصد به بازار عرضه می شود. اسید فرمیک در صنایع غذایی، صنایع نساجی، چرم سازی، صنایع دام و طیور، صنایع شیمیایی و ... کاربرد وسیعی دارد.

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • فرایند و روش تولید
  • نمودار فرایند تولید اسید فرمیک
  • مشخصات فیزیکی و شیمیایی
  • کاربرد و مصارف
  • ایمنی
  • بررسی جایگاه صنعتی
  • لیست تجهیزات و ماشین آلات
  • تجزیه و تحلیل هزینه ها جهت تولید 2 تن اسید فرمیک در روز
با توجه به نوسانات نرخ تورم، تجزیه و تحلیل هزینه ها بر اساس دلار آورده شده است.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 9


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید



۱۵
مرداد


چکیده: اسید تارتاریک یک اسید آلی دی هیدروکسی با دو عامل بازی و بلورین شکل با فرمول شیمیایی C2H6O4 می باشد که در اصطلاح به جوش ترش معروف است. این اسید از زمان های خیلی دور برای بشر شناخته شده بود. این ماده در طبیعت در تعدادی از میوه های ترش وجود دارد. معمولا اسید تارتاریک به صورت یک محصول فرعی در صنایع شراب سازی تهیه می گردد. اسید تارتاریک یکی از گسترده‏ترین اسیدهایی است که از گیاهان به دست می‏آید و به در صنعت و مواد غذایی کاربرد فراوان دارد. این اسید به صورت طبیعی در بسیاری از گیاهان مانند انگور، موز و تمبر هندی وجود دارد. این اسید برای دادن طعم ترش و به عنوان انتی اکسیدان به غذاها اضافه می‏شود. طعم ترش انگور ناشی از وجود این اسید است. اسید تارتاریک در تولید آبنبات کاربرد دارد.

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • بررسی جایگاه صنعتی
  • فرایند و روش تولید
  • نمودار فرایند تولید
  • خصوصیات فیزیکی و شیمیایی
  • کاربرد و مصارف
  • لیست تجهیزات و ماشین آلات
  • تجزیه و تحلیل هزینه ها
...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 7


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید