طرح توجیهی تولید ساخارین
دوشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۲، ۱۰:۰۸ ق.ظ
ساخارین مهمترین ماده شیرین سنتتیک میباشد. این ماده بصورت پودری سفید و بلورین است که 550 برابر شیرین تر از ساکاروز (شکرمعمولی) است. این ماده بطور گسترده در صنایع دارویی و مواد غذایی رژیمی کاربرد دارد. این شیرین کننده بصورت پودر یا قرص عرضه میگردد و در جهان توسط بیماران زیادی مصرف می شود. بیش از چهل و پنج سال است که این شیرین کننده کشف و به شکلهای مختلف تولید و در اختیار بیماران دیابتی و یا رژیمی قرار گرفته است.
عده ای بر این باورند که مصرف ساخارین باعث سرطان می شود ولی کارشناسان آمریکایی در جدیدترین گزارشات خود تاکید کردند که قند ساخارین تهدیدی برای سلامتی نیست و ضرر ندارد.
ساخارین بطور وسیع در موارد زیر مورد استفاده قرار میگیرد:
- 1- صنایع تولید دارو
- 2- نوشابه های بدون قند و رژیمی
- 3- صنایع غذایی و قنادی
- 4- رژیم غذایی بیماران دیابتی
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 6