طرح توجیهی بسته بندی ماست پاستوریزه
چکیده: نیاز روزافزون جمعیت رو به رشد شهر به مواد غذایی ،رشدی جهشی را در صنایع غذایی ایجاب می نماید. شیر، یکی از مهم ترین موادخوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ،کلسیم ،سایر مواد معدنی و نیز حدود 750 کیلوکالری انرژی درهر لیتر می تواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد. دراین میان نکته مهم استفاده از روش هایی برای حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا مصرف نهایی آن است به طوری که ضمن جلوگیری از فساد شیر ،ازسرایت بیماری های مشترک انسان و دام نیز به مصرف کنندگان پیشگیری شود. یکی از کهن ترین این روش ها تهیه ماست از شیراست . هدف ما از ارائه این طرح خرید و تبدیل شیر خام به ماست پاستونریزه است که علاوه براینکه نقش بسزائی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز می باشد و همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم می آورد.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 30